dijous, 28 de gener del 2016

Des del 17 de desembre de 2015 tenim nou president de la Junta de Personal, el qual va ser escollit per unanimitat per tots els delegats i les delegades de les tres forces sindicals amb representació a l'Ajuntament. És en Carles Benito Lupiañez, Tècnic auxiliar de Gestió, actualment adscrit al servei de Planificació Urbanística, a la cinquena planta de l'edifici municipal del carrer del Sol, 1. Nascut a Barcelona a l'octubre de l'any 1968, treballa a l'Ajuntament de Sabadell des de l'any 1993 i ha desenvolupat la seva tasca professional com a delineant en diversos departaments i àrees de l'Ajuntament. Va començar a Vialitat i després ha anat passant per Parcs i Jardins, Gestió del Parc de Catalunya, Jardineria i Logística, Obres i equipaments i actualment el tenim a Gestió Urbanística i Planejament.
Va començar la seva trajectòria sindical l'any 2010 moment en que va ser escollit delegat i, des de l’any 2011, també va assumir tasques com a delegat de Prevenció.

Per tant substitueix a l'Enric Quilez Puig, que des de l'any 2000 havia fet de president de la Junta de Personal. Aquest canvi és fruit de la voluntat ferma de la secció sindical de CCOO d'anar renovant els càrrecs de responsabilitat dins del sindicat idels òrgans unitaris on té representació.
El company Enric seguirà com a delegat de la secció sindical i, a més, des del mes de setembre de 2015 està desenvolupant la seva funció sindical en el sector de l'Administració Local de Catalunya, de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO de Catalunya.

Carles Benito, nou president de la Junta de Personal
Comunicat de confirmació
Recordeu també que, des del maig de 2015, existeix la possibilitat de lliurar el comunicat de confirmació de baixa de tres maneres:
  • Personalment o mitjançant una tercera persona, a la recepció del Casal Pere Quart, portant les dues còpies (la del treballador o treballadora i la de l'Ajuntament), que seran segellades i datades.
  • Per correu certificat (Ajuntament de Sabadell. Recursos Humans. Rambla, 69. 08202 Sabadell). En aquest cas només s'ha d'enviar la còpia per a l'Ajuntament.
  • I també es pot fer arribar el comunicat de confirmació escanejat a la bústia electrònica: itconfirmacio@ajsabadell.cat

Aquesta darrera possibilitat va ser promoguda per la nostra secció sindical, perquè la consideràvem la manera més útil, fàcil i practica per a la majoria de treballadors i treballadores d'aquest ajuntament.

Butlletí INFORMA. CCOO
Nº 21 | divendres, 31 de gener de 2016

NOTÍCIES MÉS VISITADES